Verwarming van water vereist een hoop energie en gaat bij de huidige hoge energieprijzen gepaard met hoge energiekosten. Een zonneboiler levert u op jaarbasis tot 70% van de benodigde energie voor de verwarming van sanitair warm water. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

De voordelen van een zonneboiler

 • Economisch

  Wanneer u kiest voor een zonneboiler maakt u gebruik van de zon als natuurlijke energiebron. Met een zonneboiler bespaart u op energiekosten en bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgende energieprijzen.

 • Ecologisch

  Een zonneboiler is milieuvriendelijk. U gebruikt 100% ecologische energie zonder enige CO2 uitstoot.

 • Duurzaam

  Zonneboilers zijn een betrouwbare en onuitputtelijke bron van energie. Het is een duurzame installatie met veilige en zekere werking, weinig onderhoud en een lange levensduur.

 • Eenvoudige en uitbreidbare installatie

  Een zonneboiler is een eenvoudig te installeren en aan te passen systeem. Het maakt gebruik van een modulaire opbouw en is dus bruikbaar bij kleine én grote verbruikers. Er kunnen steeds zonnecollectoren worden bijgeplaatst indien u meer warm water wenst bij een groter aantal gezinsleden.

 • Snelle terugverdientijd

  Dankzij hoge energiekosten, fiscale voordelen en premies mogen we bij een zonneboiler zeker spreken van een rendabele investering.